Att köpa begagnade truckar är en lönsam investering istället för att köpa helt nya. Sydtrade Truckar har lång erfarenhet inom truckbranschen vilket ger oss de allra bästa förutsättningarna för att hjälpa kunder inom all materialhantering. Vi har alltid ett stort antal begagnade eltruckar, staplare och dieseltruckar i vårt lager. Våra begagnade truckar är noggrant utvalda och kontrollerade av våra servicetekniker. Vi hjälper dig att hitta ultimata begagnade truckar utifrån dina önskemål och behov. 

Brett utbud av begagnade truckar

Sydtrade Truckar erbjuder ett brett utbud av begagnade truckar i olika storlekar och prisklasser. Vi har valt att utöka försäljningen av fler märken för att täcka fler behov. Mitsubishi, Hyundai och JCB har olika fördelar för att bemöta olika krav hos företag. Välj bland en mängd lagertruckar och dieseltruckar som håller hög kvalité för maximal hållbarhet. En investering som garanterat kommer hålla i många år framöver. Önskar du att hyra en begagnad truck istället för att köpa? Vi erbjuder ett stort antal uthyrningstruckar i Växjö och Jönköping som du kan hyra till konkurrenskraftiga priser.

Begagnade truckar

Service och reparationer

På våra verkstäder i Växjö och Jönköping har vi många kompetenta och erfarna servicetekniker. Vi kan servar, reparerar och utför rekonditionering av alla olika truckmodeller. Det gör att vi kan säkerställa att våra begagnade truckar är av hög kvalité. Har redan en truck men som behöver servas eller repareras? Lugn, vi säljer även reservdelar, tillbehör, truckdäck och truckbatterier till alla truckmärken. Kontakta gärna oss så kopplar vi dig vidare till vår verkstad där servicepersonalen kan hjälpa dig med en beställning.

Kontakta oss för mer information

Sydtrade Truckar har lång erfarenhet och kunskap om nya som begagnade truckar. Vi lägger alltid stor fokus på ergonomi, miljö, innovation och säkerhet när vi hjälper våra kunder att hitta rätt truck. Har du några frågor eller funderingar om oss eller våra truckar? Varmt välkommen att kontakta om du har frågor och funderingar om våra begagnade truckar.