Behöver du hjälp med bodelning i Växjö? Björfjäll Legal har lång erfarenhet av att handlägga dessa ärenden och vi kan hjälpa dig med en personlig bodelning. Det är den delning mellan makars egendom som ska ske vid dödsfall eller skilsmässa. Vi hjälper er med en trygg bodelning i Växjö som underlättar för er situation. Vårt mål är att du alltid ska känna dig trygg när du kontaktar oss för hjälp och personlig rådgivning. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Vi underlättar för er situation

Att separera eller gå igenom ett dödfall är omtumlande och förutom känslor så blandas många juridiska frågor in. Vid dödsfall har den efterlevande maken möjlighet att välja om en bodelning ska genomföras eller inte. Mellan makar kan det ske antingen under bestående äktenskap eller när äktenskapet upphör genom skilsmässa eller dödsfall. Bodelning mellan sambos sker vid separation endast om någon av samborna begär det. Delningen måste genomföras senast inom ett års tid från separationen

Bodelning Växjö

Personlig rådgivning inom bodelning

Björfjäll Legal kan hjälpa er med personlig rådgivning för äktenskap, dödsfall eller separation mellan sambos. Oftast är det både enklast och mer bekvämt med professionell hjälp för att underlätta situationen. I bodelningsavtalet framgår fördelningen av tillgångarna samt beslut om den gemensamma bostaden och övertagande av lån. Att upprätta ett bodelningsavtal är inget krav men det underlättar om något oförsägbart i förhållandet. Vi tar hand om varje uppdrag omsorgsfullt och med respekt.

Kontakta oss för att boka en tid

Björfjäll Legal i Växjö har lång erfarenhet och hjälper dagligen privatpersoner över hela Sverige. Vi vet att livet inte alltid är enkelt och ibland behöver vi alla hjälp på vägen. Kontakt och möte kan ske via telefon, mejl, Skype eller personligt möte, välj det som passar er bäst. Välkommen att kontakta oss för att få hjälp med bodelning i Växjö med omnejd.