Söker du ett företag som erbjuder en högkvalitativ jordvärmepump? Att satsa på jordvärme är ett enkelt och smart val av flera anledningar. Jordvärmepumpar kan på ett effektivt sätt ta tillvara på värmen som finns lagrad i berggrunden. Funderar du på vilken värmepump du ska välja till din fastighet? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en värmepump som passar just din fastighet eller bostad. Vi på CTC hjälper dig att göra smart och hållbara val av en jordvärmepump för ett effektivt energisparande.

Fördelar med jordvärme

Att installera en jordvärmepump är både tryggt och ekonomiskt. Med en värmepump från CTC sparar du upp till 80 % av din uppvärmningskostnad och installationen ökar värdet av ditt hus. Den energi som används är gratis, miljövänlig och hjälper till att minska utsläppen av CO₂. En värmepump från CTC sköter sig själv och är enkel att komplettera med andra värmekällor om så önskas.

Jordvärmepump

Bekväm värmeförsörjning

En jordvärmepump är en långsiktig investering som kan försörja ditt hem med värme och varmvatten under en lång tid. För att kunna ta tillvara på solvärmen som finn lagrad i markan borras ett hål i berggrunden cirka 200 meter ned i marken. Därefter sänks ett vätefyllt rör ned som värms upp av den lagrade bergvärmen. Jordvärmepumpen samlar sedan upp värmen och fördelar den jämnt i hela huset. Jordvärme är en bekväm och underhållsfri värmeförsörjning till din bostad eller fastighet. 

Kontakta oss för en offert på jordvärmepump

Funderar du på att investera i en jordvärmepump från CTC? Att installera jordvärme är en mycket lönsam investering för både miljön och din plånbok. Vi kommer gärna hem till dig för att se över dina möjligheter med jordvärme. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation eller en offert på en driftsäker jordvärmepump från CTC.