Du kan borra din egen färskvatten brunn med hjälp av PVC och hushållsvattenslangar . Det är ett billigt och effektivt sätt att gräva din egen grunt vatten också. Brunnsborrning är inte bara för proffsen med stora kommersiella borriggar. Gräva en vattenbrunn själv är både intressant och roligt.

De brunnsborrnings metoder som beskrivs här fungerar bra i att gräva / borrning genom smuts och lera, inklusive riktigt hård lera. De kommer inte att fungera om du behöver borra genom sten, men om det område du bor i är platt eller relativt platt, det är definitivt värt ett försök. Många föräldrar tror att de måste gräva eller borra sina väl in i en akvifer. För bevattning och gräsmatta vattning och nådde en akvifer är inte nödvändigt. Du behöver bara borra ramen för den stående vattennivån. Det är mycket troligt att du kan borra en egen brunn. Många framgångsrika brunnar borrats använda denna brunnsborrning metod. Det är billigt. Få hjälp av akerberg-son.se med brunnsborrning i Oxelösund.På dessa sidor på ”gör det själv brunnsborrning” Tekniken kallas brunnsborrning, men många samtal den här tekniken ”tvättning” eller ”spruta” en brunn. Det är något liknande den roterande bit metod som de flesta riktiga vattenbrunnsborrare använda för vattenhålet borrning. Den DIY Tekniken innebär vatten som pumpas ner i mitten av ett PVC-schema 40 rör som används både som borrstången och en borr. Vid den nedre änden av PVC-röret en ”borr” är formad genom att skära tänderna i slutet av PVC-rör. Röret roteras fram och tillbaka som den PVC-rör långsamt arbetas in i marken medan sticklingarna förs upp till ytan genom det uppåtriktade flödet av vatten i det ringformiga utrymmet runt röret. Om du vill gräva egen brunn, prova denna teknik.

Installera en brunn och en pump kan spara mycket pengar, särskilt om du betalar nu det lokala skatten för bevattningsvatten. Du har säkert märkt att bara vattna gräsmattan kan bli dyrt. Du kan spendera mindre pengar vattna gräsmattan. Egentligen kan du spendera nästan inga pengar vattna gräsmattan. Det är bra för trädgårdsmästare också.