Elever tillbringar mycket av sin tid sittande i skolan och därför är det viktigt att deras skolstolar är ergonomiska och bekväma. Samtidigt som det är viktigt att stolarna är tåliga då de utsätts för dagliga påfrestningar i klassrummen. Hyllteknik tillverkar och levererar stabila stolar till olika skolmiljöer. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av kvalitetssäkra stolar som vi. Önskar du en helt skräddarsydd beställning? Självklart kan vi tillverka unika skolstolar som är helt skräddarsydda utifrån skolans alla miljöer.

Stolar av högsta kvalitet

Kvalité genomsyrar hela vår verksamhet och vi tillverkar endast skolstolar av allra högsta kvalitet. Våra elevstolar är tillverkade i tåligt material som klarar av stora dagliga påfrestningar under lång tid. Varje detalj tillverkas och behandlas med stor omsorg och noggrannhet. Det gör att du kan känna dig trygg med att du investerar i elevstolar som kommer att hålla i många år framöver.

Skolstolar

Ergonomiska stolar för ökad kreativitet

För att elever ska kunna koncentrera sig och lära sig är det viktigt att stolarna är bekväma att sitta i under en längre tid. Vi sätter alltid eleverna i centrum och tillverkar skolstolar för att öka elevernas kommunikation och inlärning. Våra stolar är ergonomiskt utformade och går att få i anpassade storlekar. Hyllteknik kan även tillverka liknande kontorsbord samt en mängd olika förvaringslösningar. Tillsammans skapar möblerna en komplett harmonisk arbetsmiljö som underlättar för elevernas inlärning.

Önskar du en offert på skolstolar?

Hyllteknik i Alvesta har i över 50 år tillverkat skräddarsydda plåthyllor för allt från det lilla kontoret till den stora lagerförvaringen i industrilokaler. Med lång erfarenhet i branschen och skräddarsydda förvaringslösningar har vi något för alla. Välkommen att kontakta hyllteknik för inspiration eller offert på skräddarsydda skolstolar.