I veckan som kommer ska jag och Larry åka till Växjö och jobba. Det passar mig perfekt för där finns en väldigt bra billackerare som jag har tänkt att lämna av bilen hos. Jag har nämligen tänk att lacka om bilen inför vårens och sommarens glidande, därför får det helt enkelt bli en billackering i Växjö hos tingsryds-billackering.se.

Annars är det tänkt att Larry och jag ska anlägga en trädgård och därför har vi läst en jättebra bok som heter: Att planera och anlägga trädgård

Den här boken är menad som handledning och hjälp att själv planera och styra arbetsprocessen med sin trädgård. Man presenterar tanke- och arbetssätt som är tillämpbart i praktisk taget varje situation man kan hamna inför.

Bokens författare Olle Helling med familj driver ett trädgårdscenter i Esbo, nära Helsingfors i Finland. Han är trädgårdsmästare och landskapsarkitekt, med hela sitt yrkesliv inom trädgården och flera generationers yrkestradition bakom sig. Detta har gett en gedigen erfarenhet som han nu förmedlar till läsaren av denna bok.

Boken är mycket grundlig, i del 1 börjar han med att förklara vad en trädgårdsplan är för något. Skisser om utgångsläge och kartläggning av olika trädgårdssituationer, med husets placering på tomten som utgångspunkt, visar hur man ska tänka.